OK-WINDER® 500

OK-WINDER jousenkiristin nosto-oville
OK-WINDER jousenkiristin teollisuuden nosto-oville

OK-WINDER® 500

955,00€ 

OK-WINDER ® 500 on akkuporakoneella käytettävä jousenkiristin, joka on kehitetty ammattilaiselta ammattilaiselle teollisuuden lamellinosto-ovien asennukseen ja huoltoon. OK-WINDER®500 sopii kaikkiin yleisimpiin lamellinosto-ovien jousiin, joiden koko on 95 mm – 152 mm. OK-WINDER® 500 sopii teollisuusovien jousiin, joiden kytkimen koko on max. 128 mm ja reiän ulkokehä min. 14mm. Tutustu mittoihin tarkemmin käyttöohjeesta.

Jos tuotetta ei ole varastossa, on jälkitoimituksen toimitusaika 2–4 viikkoa. Varastotuotteiden toimitusaika on 2 – 8 arkipäivää. Laitteella on kahden vuoden (2) materiaali- ja valmistustakuu.

Hinta alv 0%.

Lisätiedot:
OK-WINDER ® 500 huolto-ohje: Laitteen muoviset liukupinnat voidellaan aina 10 käyttökerran jälkeen esim. Würth HHS Lube. Tarkistetaan voitelun yhteydessä ruuvien ja muttereiden kireys.

Jos kiinnostuit tuotteesta, siirry verkkokauppaan tai ota yhteys oheisella lomakkeella. Verkkokaupasta voit ostaa max. neljä (4) laitetta. Jos tilaustarve on suurempi, ota yhteyttä sähköpostilla original@okwinder.fi tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella.

PYYDÄ TARJOUS OK-WINDER ® 500

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella.

Lue lisää tietosuojaselosteesta